Sending
User Review
0 (0 votes)

شیرالات کنترلی - شیرالات فشار شکن

شیر فشار شکن چیست

شیرالات فشار شکن : شیرهای فشار شکن (P.R.V) بطور اتوماتیک فشار زیاد و متغیر ورودی را به فشار کم و ثابت خروجی تبدیل می کند . چنانچه در شبکه بعد از شیر فشار شکن مصرف آب وجود نداشته باشد برای جلوگیری از انباشته شدن فشار استاتیک شیر فشار شکن به طور اتوماتیک جریان را قطع می کند . استفاده از این شیر ها سهولت بهربرداری از شبکه وخطوط انتقال حذف هزینه های هنگفت خرید زمین و ساخت مخازن فشار شکن را در بردارد و نیز با کاهش فشارهای نا خواسته در شبکه ها و خطوط انتقال به مقدار زیادی از هدر رفتن سیال جلوگیری می کند .انواع شیر فشار شکن

برای دریافت لیست قیمت محصولات از طریق واتس اپ سایت پیغام دهید

برای مشاهده انواع شیرالات کنترلی کلیک کنید

کاربرد شیر فشار شکن

برای اینکه سیستم آب مصرفی به طور قابل اعتماد و در جهت حفظ منابع عمل کند، باید از نظر فشار آب در شرایط مناسب کار کند. شیرهای فشارشکن تاسیسات آب مصرفی را در برابر فشار بیش از حد حفاظت می کنند. این شیرها همچنین می توانند در کاربردهای تجاری و صنعتی در محدوده مشخصات خود بکار برده شوند. با نصب شیر فشار شکن از آسیب های فشار بالا جلوگیری می شود و مصرف آب کاهش می باید. همچنین فشار خروجی با وجود نوسانات فشار ورودی ثابت می ماند. کاهش فشار عملکرد و ثابت نگه داشتن آن سر و صدای جریان در تاسیسات را کاهش می دهد. شیرهای فشار شکن هانیول طبق استاندارد EN806-2 با استفاده از برترین طرح و مرغوب ترین مواد اولیه، پیشرفته ترین تکنولوژی تولید، پر دوام ترین و پر فروش ترین شیرهای فشار شکن بازار می باشند.

انتخاب شیر فشار شکن :

اولین قدم در انتخاب شیر دقت در محل استفاده از شیر و اطلاع از نحوه مصرف سیال می باشد . در بارهای کوچک که دقت بسیار زیادی مورد نظر نیست بهترین انتخاب شیر فشار شکن با عملکرد مستقیم است . در مصارف بیشتر و به منظور کنترل بسیار دقیق شیرهایی از نوع پایلوت دار می توانند از بهترین انتخاب ها باشند .

اندازه گیری شیر فشار شکن :

اندازه گذاری شیرهای تقلیل فشار سیال به راحتی با داشتن میزان گذر سیال عبوری و نیز فشار ورودی و خروجی شیر به وسیله جداول موجود انتخاب جهت نوع شیرها انجام می شود. انتخاب سایز بزرگتر از حد لازم برای شیرها علاوه بر افزایش هزینه خرید شیر باعث فرسودگی سریعتر شیر خواهد شد .زیرا در بارهای کم شیر ناچارا بایستی در حالت نزدیک به بسته کار کند و به علت ایجاد فاصله کوچک بین قسمت پلاگ شیر و نشیمنگاه آن سرعت در این قسمت زیاد شده باعث خورده شدن و نازک شدن قسمتهای داخلی خواهد شد به علاوه حرکت بسیار کوچک در شیر باعث تغییرات زیاد در میزان گذر سیال گشته باعث تغییرات فشار در خروجی خواهد شد .

مشکلات شیرهای فشار شکن :

از آن جای که اکثر مشکلات بر اثر ورود اجسام خارجی ( در سیستم بخار ورود بخار مرطوب ) به وجود می آید حتما باید از صافی ( سپریتور در سیستم بخار ) قبل از شیر های فشار شکن استفاده کرد و صافی ها به صورت دوره ای و با برنامه زمانی تمیز و سرویس گردند . اگر تجهیزات نصب شده در خروجی شیرهای فشار شکن قابلیت تحمل فشار ورودی به شیر را نداشته باشند باید از شیر های اطمینان (safety valve) استفاده نمود تا در صورت خرابی آن ها از دستگاه محافظت به عمل آید .

شیر فشار شکن چگونه کار می کند؟

شیوه کارکرد  بدین صورت می باشد که ابتدا شیر را بر روی فشار مورد نظر برای خروجی شیر تنظیم کرده تا هنگامی که فشار جریان خروجی بیش از فشار تنظیم شده شود، شیر شروع به کار کرده و فشار را کاهش دهد و زمانی که فشار سیستم به سطح امن بازگشت، شیر به حالت اولیه برگردد.

انواع شیر فشار شکن از نظر عملکرد

  1.  با عملکرد مستقیم
  2.   با عملکرد پایلوت دار

انواع شیر فشار شکن فشار با عملکرد مستقیم

از ساده ­ترین شیرهای تقلیل فشار می ­باشند، نحوه کار بدین صورت است

که فشار بخار خروجی از شیر  (فشار کاسته شده) بر قسمت زیرین دیافراگم اعمال نیرو می­کند .

در مقابل، فنر نیروی رو به پایینی را در خلاف جهت اعمال می­ نماید.

نیروی حاصل از جمع جبری دو نیروی فوق و همچنین نیروی رو به بالا بر شیر اصلی از طرف جریان ورودی به شیر، تعیین­کننده موقعیت دقیق شیر اصلی و در نتیجه درصد کاهش فشار خواهد بود. قدرت فنر  بوسیله پیچ روی فشارشکن  قابل تنظیم می­باشد ودر نتیجه می ­توان میزان تقلیل فشار دلخواه را با استفاده از آن و فشار سنج­های نصب شده در خط بخار بدست آورد.

شیرهای تقلیل فشار از نوع پایلوت دار

این نوع شیرها در مواردی که کنترل دقیق فشار و یا میزان گذر بخار زیاد مورد نیاز است، استفاده می­شوند.

ساختار اصلی آنها شامل فنر تنظیم، دیافراگم کمکی، شیر هدایت­گر، شیر اصلی و دیافراگم اصلی می­ باشد.

مشخصات فنی شیر انواع شیر فشار شکن میراب

  • طراحی بدنه شیرهای فشارشکن میراب کج یا افقی بوده و فرم داخل آن ها بصورتی طراحی شده تا مناسب عبور جریان باشد.
  • جنس بدنه و دیسک شیرهای فشار شکن شرکت میراب از انواع چدن داکتیل، فولاد ریخته گری، استنلس استیل و آلیاژهای پایه مس می باشد.
  • قسمت فرمان این شیر از استیل (304) ساخته می شود.

سایز: شیرفشار شکن میراب در سایزهای DN50-DN1000 (2” اینچ تا 40” اینچ) تولید شده و در بازار موجود می باشند
فشار کاری: 10 بار (PN10) تا 40 بار (PN40)
نحوه اتصال: اتصال شیرهای فشار شکن میراب به صورت فلنج جوشی می باشد.
استاندارد ابعاد فلنج: ابعاد فلنج ها مطابق با استاندارد DIN EN 1092 – 2 (DIN 2501) ساخته می شود.
گستره کاربرد: مورد استفاده برای آب آشامیدنی تا دمای 70 درجه سانتی گراد.

شیرالات فشار شکن شیرالات فشار شکن شیرالات فشار شکن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *